7 de gen. 2007

CONILL AMB ESCAMARLANS O GAMBES

Ingredients:

Per a 4 persones:
1 Conill
12 tomàquets madurs
1 dl. de vi blanc sec
8 escarmarlans o gambes grosses
250 grs de botifarra negra
30 grs de pebre vermell
4 cullerades d'all i oli (6 grans d'all i 1/2 dl. d'oli d'oliva)
una mica de salvia
sal
pebre
oli
farina
1/4 de l. de brou de pollaste

Preparació:
Talleu a trossos el conill, saleu-lo i fregiu-lo en una cassola amb força oli, un cop estigui rosset, reserveu-lo.
Amb el mateix oli feu un sofregit d'all i tomàquet, tot ben picat, deixar-ho coure fins que quedi ben confitat, finalment afegir el pebre vermell i col.loqueu altre cop a la cassola el conill. Feu que es cogui a foc lent després d'agregar-hi el vi i el brou de pollastre.
Prepareu un all i oli picant els alls al morter i un cop ben aixafats, que es faci com una pasta, afegiu l'oli a poc a poc fins que quedi ben lligat i espès.
Poseu aquesta salsa i una mica de sàlvia al guisat de conill i feu que es cogui encara 35 minuts més.
Per acabar, col.loqueu a la cassola els escamarlans o les gambes prèviament salats i la botifarra negra tallada a trocets. Tapeu-ho i deixeu-ho coure 10 minuts més.

SEGON PLAT RESTAURANT CAN TONET (TOSSA DE MAR)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada