Vichyssoise de Pebrots Escalivats
Ingredients per a 4 persones:
7 Tomàquets vermells
100 grs de sucre
1 kg de pebrots vermells
125 cl d'oli d'oliva
25 cl de vinàgre de xerès
1/2 l fons d'aviram
125 cl de nata líquida
sal, pebre, crostons de pa
Per a la teula de vinàgre:
40 g de vinàgre de xerès
20 g de sucre
20 g de farina
Preparació:
Unteu els pebrots amb oli i deixeu-los coure al forn uns 10 o 15 min. Talleu els tomàquets per la meitat i col.loqueu-los en una safata per al forn. Amaniu-los amb sucre, pebre negre i oli. Deixeu-los confitar al forn a 100ºC durant una hora o una hora i mitja.
Peleu els pebrots i talleu-los a trossos.Poseu-los en un pot per triturar i afegiu-hi els tomàquets confitats, la nata líquida i el fons d'aviram.Tritureu-ho.
Rectifiqueu de sal la vichyssoise i deixeu-la reposar a la nevera durant una hora.
I ja per acabar, afeigiu vinagre i oli a la vichyssoise i remeneu-la. Emplateu-la i decoreu-la amb uns crostons de pa i una teula de vinagre que prèviament haureu preparat barrejant el vinàgre de xerès, el sucre i la farina i deixant-ho coure al forn.
Dificultat: Baixa Temps d'elaboració: 1 h 30 min.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada