21 d’abr. 2007

Vichyssoise de Pebrots Escalivats

Ingredients per a 4 persones:
7 Tomàquets vermells

100 grs de sucre

1 kg de pebrots vermells

125 cl d'oli d'oliva

25 cl de vinàgre de xerès

1/2 l fons d'aviram

125 cl de nata líquida

sal, pebre, crostons de pa


Per a la teula de vinàgre:

40 g de vinàgre de xerès

20 g de sucre

20 g de farina


Preparació:


Unteu els pebrots amb oli i deixeu-los coure al forn uns 10 o 15 min. Talleu els tomàquets per la meitat i col.loqueu-los en una safata per al forn. Amaniu-los amb sucre, pebre negre i oli. Deixeu-los confitar al forn a 100ºC durant una hora o una hora i mitja.

Peleu els pebrots i talleu-los a trossos.Poseu-los en un pot per triturar i afegiu-hi els tomàquets confitats, la nata líquida i el fons d'aviram.Tritureu-ho.

Rectifiqueu de sal la vichyssoise i deixeu-la reposar a la nevera durant una hora.

I ja per acabar, afeigiu vinagre i oli a la vichyssoise i remeneu-la. Emplateu-la i decoreu-la amb uns crostons de pa i una teula de vinagre que prèviament haureu preparat barrejant el vinàgre de xerès, el sucre i la farina i deixant-ho coure al forn.


Dificultat: Baixa Temps d'elaboració: 1 h 30 min.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada