Amanida de Salmo amb Formatge de Cabra
Ingredients:
1 Enciam
un xic de canonges
100 grs de salmó fumat
200 grs de formatge de cabra (de canya)
Salsa:
1 ou dur
1 all picat
julivert
vinagre i oli
Preparació:
Netegeu els canonges i l'enciam, talleu aquest últim a trossos molt petits. Talleu el salmó fumat a trossets petits i el formatge a daus.
Col.loqueu la verdura al fons del plat i , a sobre, el salmó i el formatge. Amaniu-ho amb la salsa que haurem fet. mesclan amb la batedora tots els ingredients.
Bon Profit!
1 Enciam
un xic de canonges
100 grs de salmó fumat
200 grs de formatge de cabra (de canya)
Salsa:
1 ou dur
1 all picat
julivert
vinagre i oli
Preparació:
Netegeu els canonges i l'enciam, talleu aquest últim a trossos molt petits. Talleu el salmó fumat a trossets petits i el formatge a daus.
Col.loqueu la verdura al fons del plat i , a sobre, el salmó i el formatge. Amaniu-ho amb la salsa que haurem fet. mesclan amb la batedora tots els ingredients.
Bon Profit!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada