PANELLETS



Ahir per la tarda el meu nen i jo , vem fer panellets, aquí teniu les fotos de com van quedar i també una foto del meu fill OT amb els panellets, de fet li agrada més menjar panellets que fer-los.
Us passo la recepta per si els voleu fer:

INGREDIENTS:
(35 unitats aprox.)

Per a la base: 250 grs d'ametlla crua molta
200 grs de sucre
150 grs de patata o moniato
Ratlladura d'una llimona

per a la decoració: 80 grs de Pinyó
125 grs Coco Ratllat
125 grs d'ametlla a cubets

Preparació:
Amb les patates o moniato, cal fer un puré. Jo com que no tenia patates a mà ho vaig fer amb puré de patates instantani ben espés i va quedar molt bé.
Una vegada tingueu el puré, l'heu de barrejar amb l'ametlla molta, el sucre, i la ratlladura de llimona; primer amb una cullera i després amb les mans fins que quedi ben barrejada. Aquesta massa s'haurà de guardar a la nevera, tapada amb un film de plàstic durant 6 hores, fins que s'endureixi per el fred.
Passades les 6 hores, ja només cal agafar la massa i afegir els altres ingredients:
Pinyons:
agafeu la meitat de la massa, fer trossets de massa i fer boletes petites, passar-les per ou batut i cobrir-les de pinyons.
de Coco:
afegir a 1/4 part de la massa el coco ratllat, afegir la mateixa quantitat de coco que de massa, no en pes , en volum, i mesclar bé fins que ens quedi una massa aspre, després se li pot donar forma de piràmide, bolet, etc....
d'Ametlla:
amb la resta d'ametlla que ens ha quedat, fer unes barretes rectangulars, pintar-les amb clara d'ou i arrebossar-les amb els cubets d'ametlla.

Cocció: col·locar els panellets a una safata, prèviament untada amb mantega, i els coureu a temperatura forta (uns 250 ºC) uns 8 minuts.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars