25 de nov. 2007

PASTÍS DE SALMÓ


Aquesta pot ser una bona idea per un aperitiu per aquest NADAL.

Ingredients:
3 brioxos, 1 llauna de tonyina en oli, 200 grs de salmó fumat, 250 cc d'oli, 1 ou, suc de llimona. sal, pebre, enciam i raves.

Preparació: Unteu de greix un motlle rodó i folreu-lo amb el salmó.
Prepareu una maionesa amb l'ou, la sal, la pebre, el suc de llimona i l'oli.
Incorporeu-hi la llauna de tonyina desfeta fins que formeu una pasta. Prèviament escorreu l'oli de la tonyina.
Talleu els brioxos a rodanxes i poseu-hi a sobre una capa de salmó, a continuació una capa de maionesa amb
tonyina i acabaeu-ho amb brioix.
Deixeu-ho reposar a la nevera i desenmotlleu-ho. Serviu-ho guarnit amb l'enciam tallat a juliana, i raves
tallats en forma de flor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada