8 de des. 2007

PUNXA DE PA FARCIT DE CARN




Un entrant per els àpats de NADAL fàcil de fer.

Ingredients per a persones:
200 grs. de carn picada
25 grs de pa ratllat
2 ous
1 gra d'all
pa de baguet mig dur
oli i sal



Preparació:
En un recipient, poseu la carn picada i afegiu-hi sal, un ou, all, julivert i pa ratllat. Amasseu-ho fins que es desprengui del recipient i reserveu-ho.
Talleu les llesques d'un dit d'amplada el pa-que no estigui del tot dur-. Feu-hi un forat al mig amb un ganivet. Traieu-ne una mica de molla i comenceu a farcir-lo amb la carn, ajudant-vos amb el marbre perquè quedi la carn una mica prensada i no en surti.
Quan tot el pa que vulgueu fer estigui farcit, passeu-lo per ou batut i fregiu-lo amb oli ben calent.
Per presentar-ho, damunt dels pans hi podeu posar olives, anxoves o pebrots vermells ( al gust de cadascú).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada