27 d’abr. 2008

AMANIDA DE SALMÓ FRESC I SALSA DE SOJA

Ingredients
400 g de salmó fresc, 2 pastanagues, 2 cebes tendres, 1 bossa d'escarola arrissada, Oli d'oliva i salsa de soja.
Per a la vinagreta de
soja: 100 ml d'oli d'oliva, 100 ml de salsa de soja, 1 tomàquet i tàperes.

Preparació
1. Retireu la pell i les espines del salmó i talleu-lo en dauets de 2 centímetres.
2. Peleu i netegeu les pastanagues i les cebes tendres per tallar-les en bastonets.
3. Fregiu el salmó amb un rajolí d'oli d'oliva i un altre de salsa de soja. Afegiu les verdures i salteu-ho tot junt durant uns minuts. Deixeu-ho refredar.
4. Per la vinagreta de soja, barregeu 10 cullerades de salsa de soja amb 10 cullerades d'oli d'oliva. Afegiu el tomàquet, sense llavors ni pell, tallat en dauets, les tàperes i la sal.
5. Col·loqueu el salmó sobre un llit d'escarola arrissada i amaniu-lo amb la salsa de soja.

1 comentari:

  1. Hola Carme,
    Una pregunta, ...mira, jo també he posat el traductor de gencat, però enllaça amb el web de gencat i cal entrar manualment l'adreça del meu blog per a fer la traducció.
    Com ho has fet per que realitzi la traducció de forma automàtica???

    Gracies,
    David

    ResponElimina