21 de juny 2008

CASSOLA D'ARROS AMB XAI

Ingredients:
  • 75 grs de xampinyons
  • 200 grs d'arros
  • 350 grs de xai ja fet al forn a trossets
  • 25 grs de mantega
  • 25 grs d'ametlles filetejades
  • 25 grs de panses
  • 1 ceba
  • 1 pot de sofregit preparat
  • 1 pastilla de caldo de carn
  • oli
  • canyella
Preparació:
  1. Posar a una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar les ametlles i reservar-les-
  2. A la mateixa grasa saltejar la ceba i els xampinyons laminats. Als 10 minuts , afegir la carn, fregir , afegir el sofregit i les panses.
  3. A una cassola de fang, saltejar l'arros amb una mica d'oli, afegir la pastilla de caldo de carn dissolta en tres gots d'aigua calenta i deixar coure a foc lent durant 10 minuts.
  4. Passar el contingut de la paella a la cassola, mesclar i tirar-hi per sobre les ametlles , una mica de canyella i coure 10 minuts més. Llavors ja es podrà servir.