12 d’oct. 2008

Trinxat de bròquil amb llardons d'ànec

Ingredients:
  • 100 grs de llardons d'ànec
  • 4 patates grans
  • 3 cullerades de greix d'ànec
  • 2 grans d'all
  • 1 kg de bròquil
  • sal
Preparació:
  1. Coeu el bròquil amb les patates-pelades i tallades- i una mica de sal. Una vegada fet, escorreu-ne l'aigua.
  2. En una paella amb greix d'ànec calent, fregiu els alls. Aneu en compte de no cremar-los perquè serien amargants. Traieu-los i afegiu-hi el bròquil i la patata.
  3. Amb una forquilla aixafeu-ho fins que es converteixi quasi en puré, deixant-ho daura per a les dues bandes fent tomba i tomba com si es tractés d'una truita.
  4. Quan manquin uns minuts per treure-la, afegiu-ho al damunt els llardons d'ànec. Emplateu-ho i mengeu-ho ben calent.
NOTA: si no trobeu llardons d'ànec podeu fer servir llardons de porc.

Recepta extreta de : Restaurant Florentina
Saragossa, 122
Barcelona