23 de nov. 2008

PASTISSOS

La meva cunyada, Laura, que és una gran cuinera i la seva especialitat son els pastissos i coques m'ha passat unes receptes....m'ha promès que també en farà fotos i així també les podré posar.
Laura, aprofito per dir-vos, a tu i a en Fermí que sou fantàstics, com a pares, fills, cunyats i oncles, no podeu ser millors.....molts i molts petons de part meva.....
Gràcies

PASTÍS DE FORMATGE

Ingredients :
  • 1 terrina de Philadelphia de 300 gr.
  • 3 iogurts naturals
  • 3 ous
  • 7 cullerades sopera de sucre
  • 1 cullerada sopera de Maizena
Preparació:
  1. Barrejar tots els ingredients amb el minipimer o batedora
  2. Posar en un motlle (desmuntable) al forn a 180-200 graus (pre-escalfat) uns 45 minuts.
  3. Passat el temps, punxar una mica a veure si es ben cuit de dins, i deixar refredar.
  4. Quan sigui fred, desemmotllar.
PASTÍS SALAT QUICHE-LORRAINE

Ingredients:
  • 1 base de pasta de full de la Buitoni, o altra marca.
  • 3 ous
  • 1 bric de nata líquida cuina
  • 1 paquet de formatge ratllat prèviament
Preparació:

  1. Engegar el forn i posar a escalfar prèviament.
  2. En un motlle (desmuntable) estendre la massa de pasta de full que quedin els voltants una mica elevats.
  3. Barrejar tots els ingredients amb el minipimer o batedora
  4. A la barreja afegir allò que es vulgui: gambetes petites, xampinyons, carbassó a dauets, alberginínia, ceba, pebrots escalivats a dauets, pernil dolç, etc, etc.....
  5. Posar la barreja a dins la massa de pasta de full
  6. Ficar al forn a 180-200 graus uns 30 o 40 minuts ( ja veureu que la pasta es cuita i el farciments també)
  7. Treure del forn i es pot servir.
SACHER AMETLLAT

Ingredients:
  • 150 gr de xocolata NESTLÉ POSTRES
  • 100 gr de mantega
  • 100 gr de sucre
  • 100 gr d'ametlla molta
  • 4 ous
  • 1 sobre de llevat en pols
Cobertura:
  • 100 gr de xocolata NESTLÉ POSTRES
  • 100 ml de nata per muntar
  • 50 gr de mantega
Preparació:
  1. Fondre la xocolata amb la mantega.
  2. Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremoses
  3. Afegir la xocolata que em fos, les ametlles, el llevat i les clares muntades a punt de neu.
  4. Posar-ho en un motlle enfarinat i coure al forn a 180 graus, durant 30 minuts aproximadament.
  5. Cobertura: Calenta la nata fins que comenci a bullir i , fora del foc, afegir la xocolata i la mantega. Batre-ho fins obtenir una crema homogènia.
  6. Cobrir el pastís i deixar-ho a la nevera fins que la cobertura estigui dura.
Presentació:
  1. Decorar el pastís amb fideus de xocolata, o de colors, també es poden fer figures de massapà i posar-les a sobre.
Consell: Abans de posar la cobertura de xocolata, cobrir amb una capa de melmelada de maduixa, o de gerdó (frambuesa).

Temps preparació: 30 minuts
Temps cocció: 40 minuts.