18 d’abr. 2010

GUISAT DE CONILL AMB ALLS I PINYONS

I

Ingredients per a 4 persones:
  • 1 conill tallat en 12 trossos
  • 3 grans d'all
  • 40 grs de pinyons
  • 2 branques de julivert
  • 2 branques d'alfàbrega
  • 2 branques de caramuixa (cebollino)
  • 1 branca de romaní
  • 1 got de vi blanc 
  • 1/2 got d'aigua
  • 1 cullerada de farina
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • sal i pebre
Preparació:
  1. Netejar el conill i li tireu sal i pebre. Calenteu la meitat de l'oli a una cassola amb els dos grans d'all tallats per la meitat i, amb el foc a intensitat forta daureu la carn per els dos costats.
  2. Tireu la farina per sobre, també el vi i el mig got d'aigua i deixar-ho coure a foc mig uns 45 minuts.
  3. Mentres espereu que es cogui el conill, esfullar el julivert i l'alfàbrega, les netejeu i piqueu amb l'ajuda d'una picadora elèctrica juntament amb la caramuixa, i algunes fulles de romaní, el grà d'all restant, els pinyons i una miqueta de sal.
  4. Tireu la mescla d'herbes aromàtiques i pinyons obtinguda a la cassola, remoure una mica i deixeu que el conill agafi el sabor. Servir ràpidament així les herbes mantenen el seu aròma.
A l'hora de servir: Reserva senceres unes branquetes de julivert i romaní per adornar el conill una vegada l'heu emplatat.


Dificultat : Fàcil       Calòries per ració: 422