19 de nov. 2010

MAGRETS D'ÀNEC AMB MEL I TARONJA


Aquí teniu una altra recepta per aquest Nadal.

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 magrets d'ànec
  • 4 taronges
  • 3 cullerades de mel
  • 1 cullerada  de vinàgre balsàmic
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva


Preparacio:

  1. Pelar dues taronges, retirant tota la pell blanca. Tallar-la en grills. Exprimir les altres dues taronges per obtindre el seu suc.
  2. Daurar els magrets durant 5 minuts per cada costat començant per el costat de la pell. Retirar-los del foc, tirar sal i pebre i reservar.
  3. Retirar la grasa de la paella i desglaceu els sucs que hagin quedat al fons amb la cullera de vinagre balsàmic i el suc de les taronges ,  remenant constantment amb una cullera de fust. Deixar reduir a foc mig fins que començi a espessir. Incorporar les tres cullerades de mel, remenar bé i coure 1 minut més.
  4. Tallar els magrets en filets grossos i disposar-los al plat sobre un lit de grills de taronja. Afegir un cordó de la reducció de taronja i mel i servir.
NOTA: El temps de cocció dels magrets és molt relatiu i depen del gust de cadascú. En general es deixa rosat a l'interior.