22 d’ag. 2011

ALBERGÍNIES FARCIDES


Aquesta recepta l'he adaptat i es pot pendre si fas la dieta DUKAN, per els dies PV.

Ingredients per a dues racions

  • 1 albergínia
  • 10 grs de mantega (molt poca la dieta dukan no permet greixos)
  • 20 grs de ceba
  • 1 grà d'all pelat i picat
  • 110 grs de carn picada de pollastre o pavo
  • 65 ml de salsa de tomàquet
  • 1 culleradeta de comi molt
  • 1 culleradeta de julivert picat
  • 1 culleradeta de sal
  • pebre negre al gust
  • 30 grs de formatge ratllat 0% greix
Preparació:

  1. Precalentar el forn a 180 ºC 
  2. Rentar les albergínies sense pelar-les, coure-les senceres a aigua bullint salada durant 5 minuts, també les pots posar al forn microones 10 minuts partides per la meitat i dintre una bossa de rostir. Una vegada cuites buideu-les del centre deixant uns 5 mm de closca.
  3. Poseu la mantega a una paella, afegiu la ceba i l'all i ofegar durant 3 minuta. Afegiu la carn i la polpa de l'albergínia i coure sense deixar de remenar.
  4. Daureu lleugerament i afegiu el tomàquet, el comí, el julivert, la sal, i el pebre. Coure a foc lent fins que es menji tot el líquid. 
  5. Posar les closques de les albergínies a una safata del forn i farcir amb la barreja de carn.
  6. Posar el formatge ratllat per sobre i gratineu una estona al forn fins que el formatge estigui fos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada