4 de març 2012

PEBROT FARCIT D'ARROS


Ingredients per a 4 persones:

  • 4 pebrots vermells
  • 4 cullerades d'oli
  • 2 cebes
  • sal
  • 50 grs de pinyons
  • 3 cullerades de panses
  • 450 ml de caldo de pollastre
  • 125 grs d'arròs
  • 1 cullerada de tomàquet fregit
  • 1 culleradeta de sucre
  • 1 culleradeta de pebre
  • 2 cullerades de menta fresca picada
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • orenga
  • comins
  • canyella
Preparació:

  1. Partiu els pebrots per la meitat, els hi traieu les llavors i filaments blancs
  2. Fregiu amb l'oli les cebes tallades petites fins que estiguin daurades, després hi afegiu els pinyons, remeneu sovint fins que estiguin daurats. Afegiu l'arròs i deixeu fregir 3 minuts.
  3. Afegiu el caldo calent, les panses,el tomàquet fregit, sucre,orenga, pebre, comins i canyella i deixar coure el conjunt fins a mitja cocció.
  4. Afegiu la menta i el suc de llimona, mescleu bé tot el conjunt i farciu els pebrots.
  5. Els poseu a una safata per anar al forn i acabeu la cocció al forn a 180º durant 30 minuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada