16 de set. 2012

AMANIDA AMB ÀNEC FUMAT I PRÉSSECS



Ingredients per a 4 persones:

  • 600 grs d'amanida variada (canonges,enciam, rúcula)
  • 600 grs de pit d'ànec fumat
  • 4 préssecs en almívar
  • 2 cebes tendres
  • 150 ml d'oli d'oliva
  • 4 cullerades de vinagre balsàmic
  • 1 branca de cerfull (perifollo)
  • pebre rosa en gra
  •  sal i pebre
Preparació:

  1. Netejar les cebes tendres i talleu la part més blanca a grills molt fins. Netegeu també els diferents tipus d'amanida i ho escorreu bé. Talleu els pits d'ànec en talls fins. Escorreu i talleu els préssecs a trossos.
  2. Poseu en un bol l'oli junt amb el vinagre, abundant cerfull picat, sal i una mica de pebre acabada de moldre. Batre amb una forquilla o varetes fins que emulsioni.
  3. Mescleu l'amanida amb els talls d'ànec, les tires de ceba i els trossos de préssec, i ho regueu amb la salsa.
  4. Ho serviu decorat amb granets de pebre rosa i branques de cerfull.
NOTA: es possible trobar pits d'ànec fumat envasades al buit, però per aquesta amanida també es pot utilitzar pit d'ànec d'embotit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada