6 de set. 2012

PERLES DE MELÓ AMB MEL I MENTA



Ingredients:

  • 1 meló
  • 1 pot de mel
  • menta fresca
  • 1 llimona
  • 1 copa de licor Cointreau
Preparació:


  1. Talleu una tapa superior a un meló de 1,5 kg i reservar-la. Amb una cullera sopera retireu les llavors.
  2. Amb un cullera especial, fer boletes de meló i posar-les en un bol. Amanir les perles amb la mel, menta fresca picada i unes gotes de suc de llimona.
  3. Si us agrada,  podeu afegir algun licor com Cointreau.
  4. Omplir el meló amb les perles i el suc que han deixat. Deixar reposar la mescla un parell d'hores a la nevera.
  5. Disposeu el meló en un bol o a una sopera amb gel picat i tapar amb la tapa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada