24 de febr. 2013

OUS FARCITS DE TONYINA I IOGURT


Ingredients per a 4 persones:

  • 12 ous mitjans
  • 100 grs de tonyina en conserva al natural
  • 1 cullerades de julivert picat
  • 1 cebeta tendra
  • 1 pastanaga mitjana
  • 1 iogurt natural
  • sal
Preparació:

  1. Coure els ous 10 minuts en aigua bullint i una mica de sal. Peleu-los, i els talleu en dos meitats, separeu els rovells de les clares. Ralleu els rovells i reserveu-los en dos pots, una part servirà per a la presentació final.
  2. Netejar la cebeta, talleu-la a dauets i afegiu-la a la meitat dels rovells ratllats.
  3. Peleu la pastanaga. Ralleu-la i afegiu-la a la mescla del rovell i la cebeta.
  4. Escorreu el suc de la llauna de tonyina. Trossegeu bé la tonyina i afegiu-la a la mescla de verdures i rovell. Tireu per sobre el julivert picat.
  5. Batre bé el iogurt i incorporeu-lo a la barreja del farcit.
  6. Farciu les mitges clares amb la mescla. Tireu per sobre la resta del rovell ratllat i una mica de julivert picat. Disposeu els ous farcits a una safata i acompanyeu si voleu amb unes fulles d'enciam tallades en juliana.

1 comentari:

  1. He fet aquest ous i m'han sortit molt be, estant molt bons, enhorabona i felicitats.

    ResponElimina