PIT D'ANEC AMB PANSES I SALSA MALVASÍA
Aquesta recepta és molt fàcil i és bonissima......
Ingredients:
Per a 4 persones:
1 dl.d'oli d'oliva
2 pits d'anec
100 grs. de panses
1 dl.de malvasía (vi dolç que és de Sitges, en el seu defecte pot ser Moscatell)
2 dl. de nata líquida
1 cullerada de sucre
sal i pebre negre
Temps: 40 min.
Preparació:
Posem les panses en remull amb la malvasía. A continuació salpebrem els pits d'anec i els fregim a foc viu amb l'oli d'oliva. Quan agafin color, i els coem 10 min. més al forn a 180ºC. Els reservem.
Afegim sucre al mateix oli que hem fregit els pits i el deixem daurar.Tot seguit hi afegim la malvasía amb les panses i ho deixem reduir.Hi tirem la nata líquida i deixem que també es redueixi una estona. Tallem els pits d'anec a rodanxes, els anem posant al plat en forma de flor i hi escampem la salsa per damunt.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada