PAELLA D'ARROS

Aquests consells els hi dedico al meu amic David, que vol fer una bona paella ...només espero que quan ja en tingui molta pràctica i li surti molt bona....ens convidi a mi, a l'Alfons,a la Montse, a l'Angeles, i al Xavi a provar-la. Va per tu, David....i BONA CUINA.

Allà va:

1. S'ha de cuinar sempre en una paella de tamany adeqüat
2. L`arròs s'ha de coure en extensió i no en alçada.
3 Utilitzar sempre ingredients frescs i naturals i amb les seves correctes proporcions. Seguir al peu de la lletra les qüantitats que indiquen les receptes.
4.La proporció d'aigua i d'arròs sol ser la següent : 100 grs d'arròs per persona i doble qüantitat d'aigua que d'arròs.
5..El foc s'ha de repartir de manera uniforme per a tota la paella, i ha de ser viu fins que arrenqui el bull i llavors mig fins que es coguin els ingredients.
6. Comprovar el nivell del caldo, ha d'estar a la alçada dels cargols de les nanses de la paella.
7.L'arròs no s'ha de rentar.
8. La clau està en el sofregit. El caldo de peix que ha ser de primera.
9. Jo hi poso una picada de all i oli (sense ou), quan li queda una mica de caldo i després la poso al forn perquè s'acabi de menjar l'aigua, el forn el pre-escalfo abans i el paro, deixo la paella allà amb l'escalfor del forn.

Us poso dues receptes de paella que tinc de la revista "Descobrir Cuina", les trobareu a l'apartat de RECEPTES CUINA-ARRÒS

Comentaris

Entrades populars