RECEPTES GRUP SANGUINI A - BACALLÀ AMB POMA I ALLIOLI DE MEL
4 persones 40 minuts
Calories: 340 Proteines: 38 Hidrats de carboni: 19 Greixos: 12
Ingredients:
Calories: 340 Proteines: 38 Hidrats de carboni: 19 Greixos: 12
Ingredients:
- 800 grs de morro de bacallà dessalat
- 2 pomes reineta o granny smith
- 1/2 copa de cava
- oli d'oliva i una mica de mantega
- 2 ous
- 2 grans d'all pelats i trinxats
- 30 cl d'oli d'oliva de poca acidesa
- 2 cullerades de mel
- sal
- Peleu i talleu la poma a dauets. Abans que s'oxidi pose-la a saltar en una paella ben calenta, amb un punt de mantega, perquè agafi una mica de color torrat. Afegiu-hi el cava i deixeu reduir. Millor que la poma no us quedi massa tova.
- Escorreu el bacallà. Si no ho està, talleu-lo en 4 trossos. Poseu-lo a confitar totalment submergit en una cassola amb oli no gaire calent durant 10 o 12 minuts. També podeu enfarinar-lo i fregir-lo lleugerament.
- A banda, feu l'allioli de mel posant tots els ingredients alhora al got de la batedora i muntant de baix a dalt.
- A la base de cada plat poseu-hi dues cullerades de poma amb cava. A sobre deixeu-hi els trossos de bacallà i cobriu-ho tot plegat amb l'allioli. Poseu un moment els plats sota el grill del forn perquè la salsa es glacegi. Serviu-ho de seguida.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada