PASTISSOS
La meva cunyada, Laura, que és una gran cuinera i la seva especialitat son els pastissos i coques m'ha passat unes receptes....m'ha promès que també en farà fotos i així també les podré posar.
Laura, aprofito per dir-vos, a tu i a en Fermí que sou fantàstics, com a pares, fills, cunyats i oncles, no podeu ser millors.....molts i molts petons de part meva.....
Gràcies
PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients :
Ingredients:
Ingredients:
Temps preparació: 30 minuts
Temps cocció: 40 minuts.
Laura, aprofito per dir-vos, a tu i a en Fermí que sou fantàstics, com a pares, fills, cunyats i oncles, no podeu ser millors.....molts i molts petons de part meva.....
Gràcies
PASTÍS DE FORMATGE
Ingredients :
- 1 terrina de Philadelphia de 300 gr.
- 3 iogurts naturals
- 3 ous
- 7 cullerades sopera de sucre
- 1 cullerada sopera de Maizena
- Barrejar tots els ingredients amb el minipimer o batedora
- Posar en un motlle (desmuntable) al forn a 180-200 graus (pre-escalfat) uns 45 minuts.
- Passat el temps, punxar una mica a veure si es ben cuit de dins, i deixar refredar.
- Quan sigui fred, desemmotllar.
Ingredients:
- 1 base de pasta de full de la Buitoni, o altra marca.
- 3 ous
- 1 bric de nata líquida cuina
- 1 paquet de formatge ratllat prèviament
- Engegar el forn i posar a escalfar prèviament.
- En un motlle (desmuntable) estendre la massa de pasta de full que quedin els voltants una mica elevats.
- Barrejar tots els ingredients amb el minipimer o batedora
- A la barreja afegir allò que es vulgui: gambetes petites, xampinyons, carbassó a dauets, alberginínia, ceba, pebrots escalivats a dauets, pernil dolç, etc, etc.....
- Posar la barreja a dins la massa de pasta de full
- Ficar al forn a 180-200 graus uns 30 o 40 minuts ( ja veureu que la pasta es cuita i el farciments també)
- Treure del forn i es pot servir.
Ingredients:
- 150 gr de xocolata NESTLÉ POSTRES
- 100 gr de mantega
- 100 gr de sucre
- 100 gr d'ametlla molta
- 4 ous
- 1 sobre de llevat en pols
- 100 gr de xocolata NESTLÉ POSTRES
- 100 ml de nata per muntar
- 50 gr de mantega
- Fondre la xocolata amb la mantega.
- Batre els rovells amb el sucre fins que estiguin cremoses
- Afegir la xocolata que em fos, les ametlles, el llevat i les clares muntades a punt de neu.
- Posar-ho en un motlle enfarinat i coure al forn a 180 graus, durant 30 minuts aproximadament.
- Cobertura: Calenta la nata fins que comenci a bullir i , fora del foc, afegir la xocolata i la mantega. Batre-ho fins obtenir una crema homogènia.
- Cobrir el pastís i deixar-ho a la nevera fins que la cobertura estigui dura.
- Decorar el pastís amb fideus de xocolata, o de colors, també es poden fer figures de massapà i posar-les a sobre.
Temps preparació: 30 minuts
Temps cocció: 40 minuts.