Culleretes de Salmó i alvocat
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4P40ksyIVUY5YhbHozEe38WHoORGDnFoMYDbYIDnzKX1jd5lZBOAxuiAFhfHWA_JrPkoIeL8wwBJfnCI89nBWvuCfVKcur5tXEyJ6eZoOE686IlhZgL26iajzPpCdvmBZM8bCf2v-fNXX/s400/Amanida+mandarina.jpg)
Aquest caprici és ideal per posar-ho com aperitiu aquest pròxim Nadal
Ingredients per a 4 culleretes:
- 125 grs de salmó fresc, net de pell i espines
- 2 alvocats madurs
- tomàquet vermell petit
- 1 llimona
- 1 culleradeta de conyac
- 1 culleradeta de salsa de soja
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge
- sal, pebre i unes branques de caramuixa (cebollino)
- Talleu el salmó en dauets petits, saleu-los i reserveu-los. La polpa de l'alvocat també talleu-la a dauets, hi tireu el suc de llimona per sobre així no es quedarà negre, el tomàquet també talleu-lo a dauets.
- Prepareu una vinagreta amb l'oli d'oliva, la soja, el conyac, sal i pebre. Ho haureu de batre fort fins que quedi emulssionat.
- Barreja el salmó, l'alvocat i el tomàquet en un bol gran perquè no es trenquin i regueu-lo amb la vinagreta. Deixar-ho reposar a la nevera hora.
- Coloca la mescla en culleretes i talla la caramuixa a sobre. Servir-ho fred i si ho voleu picant, poseu-li una mica de salsa wasabi-