MINIBURGUER DE GAMBES AMB SALSA PICANT
Ingredients per a 4 persones:
Calories: 100 per ració Proteines : 16 grs Grases: 4 g Hidrats de carboni : 0
RECEPTA original de la revista " Cocina Ligera"
- 800 grs de gambes crues
- 1 bitxo vermell petit
- 3 grans d'all
- 2 branquetes de coriandre
- pebre negre acabada de moldre
- 1 ou
- sal
- mitja cullerada d'oli
- salsa tailandesa de bitxo ( es ven fet a les botigues asiàtiques)
- Peleu les gambes i separeu els caps de les cues. Tallar les cues en sentit longitudinal i els hi treieu el conducte intestinal. Rentar i picar finament les gambes. Netejar el bitxo, treure les llavors i picar-lo en tires fines. Pelar l'all. Rentar el coriandre i piqueu-lo.
- Amb el morter picar l'all, junt amb el chile i el coriandre, afegint una mica de sal i pebre.Incorporeu les gambes i moldre fins formar una massa consistent.
- Afegir l'ou batut i mesclar bé. Donar forma d'hamburguesa molt fina a la masa. Calentar l'oli a una paella i fregir durant 1-2 minuts. Servir amb la salsa tailandesa de bitxo.
Calories: 100 per ració Proteines : 16 grs Grases: 4 g Hidrats de carboni : 0
RECEPTA original de la revista " Cocina Ligera"