MAGRETS D'ÀNEC AMB MEL I TARONJA
Aquí teniu una altra recepta per aquest Nadal.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 magrets d'ànec
- 4 taronges
- 3 cullerades de mel
- 1 cullerada de vinàgre balsàmic
- sal
- pebre
- oli d'oliva
Preparacio:
- Pelar dues taronges, retirant tota la pell blanca. Tallar-la en grills. Exprimir les altres dues taronges per obtindre el seu suc.
- Daurar els magrets durant 5 minuts per cada costat començant per el costat de la pell. Retirar-los del foc, tirar sal i pebre i reservar.
- Retirar la grasa de la paella i desglaceu els sucs que hagin quedat al fons amb la cullera de vinagre balsàmic i el suc de les taronges , remenant constantment amb una cullera de fust. Deixar reduir a foc mig fins que començi a espessir. Incorporar les tres cullerades de mel, remenar bé i coure 1 minut més.
- Tallar els magrets en filets grossos i disposar-los al plat sobre un lit de grills de taronja. Afegir un cordó de la reducció de taronja i mel i servir.