CASSOLETES DE BACALLÀ AMB MELMELADA DE TOMÀQUET
Ingredients per a 4 persones:
- 8 cassoletes de pasta brisa o quebrada
- 400 grs de llom de bacallà
- oli d'oliva
- 300 grs de tomàquet madur
- 2 branquetes de farigola
- 2 fulles de llorer
- 1 cullerada sopera de sucre
- Escaldar els tomàquets, peleu-los i els talleu a trossos. A una cassola de fang amb oli confiteu els tomàquets amb una fulla de llorer, una branqueta de farigola i sucre durant 30 minuts. Retireu del foc i reservar fins que quedi tebi.
- Prepareu la brandada: confiteu el llom de bacallà sense espines ni pell en oli d'oliva aromatitzat amb el llorer i la farigola que ha quedat, cuinar a foc suau.
- Emulsionar el bacallà a la batedora amb l'oli confitat fins que obtingueu una crema espessa.
- Farcir les cassoletes amb la brandada i decorar amb una cullerada del tomàquet confitat per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada