QUICHE DE PEBROTS I ANXOVES
Ingredients per a 4 persones:
- 2 pebrots rostits
- 1 ceba gran rostida
- 3 ous
- mantega
- 150 ml de nata líquida
- 100 g de formatge parmesà ratllat
- sal
- pebre
- 6 filets d'anxova
- 1 làmina de pasta brisa
- Estendre la massa a una superfície enfarinada amb l'ajuda d'un rodet. Folrar amb ella un motlle rodó, punxeu la base amb una forquilla i coure al forn a 190ºC durant 15 minuts.
- Prepareu el farcit tallant en daus petits els pebrots i la ceba. Sofregiu els daus de pebrot i ceba amb una mica de mantega i afegir els filets d'anxova . Afegir la nata líquida i deixeu reduir a foc moderat. Retireu el pot del foc.
- Batre el ous amb el formatge ratllat. Assaonar amb sal i pebre i afegiu a la mescla anterior.
- Poseu el farcit la massa pre-cuita i acabareu la cocció al forn, prees-calfat a 180ºC, durant 30 minuts.
- Talleu la quiche en porcions i serviu-la acompanyada d'una amanida verda.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada