GALL DINDI AMB AVELLANES
Ingredients per a 6 persones:
- 1 gall dindi d'uns 3 kg
- 40 g de bolets secs
- 200 g d'avellanes torrades
- 200 g de pa de motllo
- 60 g de formatge parmesà ratllat
- 1 ou
- 1/2 got de llet
- 1 gra d'all
- 1 branca de romaní
- 2 porros
- 100 g de bacon a daus
- 1 got de vi blanc
- 60 g de mantega
- sal
- pebre
- Remullar el pa a la llet. Escórrer i mesclar amb el formatge, l'ou, l'all i les avellanes picades, els bolets remullats amb aigua, escorregudes i picades, sal i pebre.
- Netejar i secar el gall dindi i unteu l'interior amb la meitat de la mantega.. Salpebar i farcir amb la mescla anterior.
- LLigar el gall dindi perquè mantingui la forma, i introduir sota el cordill el romaní, colocar-ho a una safata de forn i unteu l'exterior amb la resta de la mantega. Regar amb el vi i coure 3 hores al forn, estarà precalentat a 180 ºC, regar tot sovint l'au amb els sucs de la safata.
- Netejar els porros, tallar-los a trossets i coure 10 minuts al vapor, salpebrar i afegir a la safata amb els daus de bacon, 15 minuts abans de finalitzar la cocció del gall dindi.
640 CALORIES PER RACIÓ.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada