POLLASTRE MARINAT AL FORN
Ingredients per a 4 persones:
- 12 cuixetes pollastre (o be combina cuixetes amb pit de pollastre, com que el pit de pollastre es suficient per una persona, jo comptaria 3 cuixetes per persona i un pit per persona)
- 2 o 3 patates grans ( jo en aquest cas vaig agafar patates petites i ho vaig fer una mica a ull que cobrís la safata)
- 5 cebetes franceses ( jo en aquest cas vaig posar dues cebes tendres tallades en juliana)
- Tomàquets Cherry (qüantitat al gust)
- 2 grans d'all
- romaní picat
- pebre vermell dolç( jo li vaig posar picant)
- 1/2 culleradeta de curry en polç
- oli d'oliva
- vi blanc
- sal i pebre
Preparació:
- Pelar l'all, el piqueu i ho barrejeu amb el romaní picat.
- Afegim dues cullerades d'oli, mig got de vi blanc, dues cullerades de pebre vermell i el curry.
- Sal pebrem el pollastre.
- Afegim la barreja que hem preparat i ho movem bé perquè el pollastre quedi ben impregnat.
- Tapem la safata amb film transparent i ho deixem reposar a la nevera 4 hores.
- Una vegada han passat les 4 hores (jo les vaig deixar 1 hora només) , posem el forn a 200ºC.
- Poseu a la safata la ceba i les patates i ho poseu tot al forn uns 40 minuts.
- Passat el 40 minuts incorporem el tomàquet cherry i ho deixem al forn mitja hora més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada