15 de gen. 2009

MANDONGUILLES DE RAP AMB BOLETS

Ingredients per a 4 persones:
  • 200 ml de llet
  • 2 llesques de pa del dia anterior
  • 1 cua de rap de 400 grs
  • 1 gra d'all petit
  • 1 ou
  • julivert,pebre blanca,farina, sal i oli
Per a la salsa:
  • 500 grs de tomàquets madurs
  • 250 ml de fumet
  • 200 grs de barreja de bolets
  • 1 ceba mitjana
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • farina
Preparació:
  1. Netejar la cua del rap i treure-li les espines i la pell, passar per a la màquina de triturar juntament amb el gra d'all petit i una mica de julivert. Afegir el pa remullat en llet, l'ou, la sal, la pebre blanca i mesclar-ho tot. Deixar reposar a la nevera durant una hora aproximadament. Fer unes mandonguilles petites, passar per farina i fregir amb oli, reservar. A continuació, amb una mica del mateix oli de fregir les mandonguilles, fer un sofregit amb la ceba, l'all picat i el tomàquet tallat a daus. Remoure i afegir una mica de farina. Quan estigui fet, afegir el fumet, les mandonguilles. sal,julivert i els bolets saltejats prèviament. Deixar coure durant 10 minuts tapat a foc lent.