Truita d'alvocats amb formatge de cabra



Ingredients per a 4 persones:

4 ous
200 grs de formatge de cabra
3 tomàquets

Per el guacamole:

2 alvocats
1 tomàquet
2 cebes tendres
coriandre, suc de llima, tabasco, sal i pebre

Per a l’oli d’all i julivert:

Alls i julivert
Oli verge d’oliva


Preparació:

Per fer el guacamole jo faig servir el multirobot de Moulinex, però podeu utilitzar el turmix, inclús aixafar-ho i barrejar-ho manualment, per tant talleu per la meitat els alvocats, els buideu, ho poseu en el bol per triturar, hi afegiu la ceba tendra picada, 1 tomàquet escaldat, pelat, el coriandre , el suc de llima, unes gotes de tabasco, la sal i la pebre, ja hi afegeixo una mica d’oli d’oliva i ho barregeu bé.
Mentrestant ratlleu la resta del tomàquet i coleu-lo per treure´n tota l’aigua. Després, poseu-lo en un bol, afegiu-hi sal, pebre i una mica d’oli.
Per fer l’oli d’all i julivert, poseu en un bol el julivert, els grans d’all pelats i una mica d’oli d’oliva. Tritureu-ho amb l’ajuda d’un turmix-
A continuació, bateu els ous, poseu-hi una mica de sal i aboqueu-los en una paella amb oli de forma que quedi una capa fina, com una crep. Després , poseu el guacamole i el formatge al mig i tanqueu la truita.
I ja per acabar, emplateu la truita, tireu-hi per sobre la vinagreta de tomàquet i l’oli d’alls i julivert. Podeu guarnir el plat amb una mica de cibulet picat.

Comentaris

  1. Mmmmhh... aquesta truita sembla deliciosa!... un dia d'aquests que tingui temps...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars