Arròs negre amb gírgoles i sípia

2 sípies amb tinta
200 grs de gírgoles (bolets)
400 grs d'arròs
4 carxofes
2 cebes
4 grans d'all
4 tomàquets
1 pebrot verd
1 l de brou de peix
safrà, sal i oli d'oliva
Preparació:
Enrossiu la sípia neta , sense la tinta i tallada en una cassola amb oli. Afegiu-hi l'all, la ceba i el pebrot picats i remeneu. Després, incorporeu-hi les carxofes i les gírgoles tallades, torneu a remenar. Tot seguit, afegiu-hi el tomàquets i sofregiu-hi l'arròs. Incorporeu-hi una mica de brou de peix calent i deixeu reduir.
Per fer la picada, poseu la sal i el safrà en un morter i piqueu-ho. Incorporeu-hi l'all i la tinta de la sípia al morter i torneu-ho a picar. Per acabar la picada, afegiu-hi una mica de brou de peix.
A continuació, incorporeu la picada a l'arròs i remeneu-ho. Poseu la cassola al forn uns 10 o 12 minuts. Podeu servir acompanyat d'un bon allioli fet amb morter.
Gracias por la receta!!!! me irá de perlas para mi trabajo sobre las setas ^^
ResponEliminaBesotes
dandelion_soul@hotmail.com
vuelvo a ser yo,,, =P
ResponEliminauna pregunta, el caldo se llega a utilizar todo? quiero decir, el litro entero?
Puedes contestar a mi mail, el de arriba.
Graciasssss