FLAM DE COCO
Un flam exquisit i fàcil de fer, ja que només es fer servir el microones.
Ingredients:
3 ous
4 cullerades de llet condensada
300 grs de coco ratllat
100 grs de sucre
1 cullerada de mantega
Bateu els ous; afegiu-hi el coco- guardant-ne una mica- i la llet condensada. Remeneu-ho bé.
Unteu un motlle rectangular amb mantega i poseu-hi la mescla.Intriduïu-ho al microones a mitja potència, 10 minuts.Comproveu si està quatllat.
Poseu el sucre amb una cullerada d'aigua en un recipient, al forn, durant 2 minuts. Quan el caramel sigui líquid, deixeu-lo reposar 5 minuts, afegiu-hi una mica d'aigua, remeneu-ho bé i banyeu el flam. Empolseu-hi coco ratllat.
Aquesta recepta l'he tret del llibre "El Gran Llibre de la Cuina de les Àvies" de Jaume Fàbrega de la editorial La Magrana.
Jo l'he fet aquesta tarda i així ha quedat.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada