GALETS DE NADAL (FARCITS DE PEIX I MARISC)
Ingredients per a 4 persones:
200 grs de salsa rosa o maionesa, 2 ous durs, 1 paquets de 125 grs de galets grans, 1 llauna de tonyina en oli, 1 llauna de 50 grs d'anxoves, 100 grs de gambetes cuites pelades.
Calories: 277
Temps preparació: 15 minuts
Temps Cocció : 10 minuts
Preparació:
Bulliu els galets. Un cop estiguin bullits, us adonareu que hauran crescut molt respecte de com estaven. Refredeu-los amb aigua freda i escorreu-los bé.
Aixafeu i talleu ben petites les anxoves, les gambes, la tonyina i l'ou dur. I amb tota aquesta preparació, ompliu els galets un a un. Finalment, tant sols us queda preparar la salsa rosa, també va bé una bona maionesa, per posar-la damunt dels galets.
200 grs de salsa rosa o maionesa, 2 ous durs, 1 paquets de 125 grs de galets grans, 1 llauna de tonyina en oli, 1 llauna de 50 grs d'anxoves, 100 grs de gambetes cuites pelades.
Calories: 277
Temps preparació: 15 minuts
Temps Cocció : 10 minuts
Preparació:
Bulliu els galets. Un cop estiguin bullits, us adonareu que hauran crescut molt respecte de com estaven. Refredeu-los amb aigua freda i escorreu-los bé.
Aixafeu i talleu ben petites les anxoves, les gambes, la tonyina i l'ou dur. I amb tota aquesta preparació, ompliu els galets un a un. Finalment, tant sols us queda preparar la salsa rosa, també va bé una bona maionesa, per posar-la damunt dels galets.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada