Amanida de carxofes amb pernil i vinagreta de carquinyolis

Ingredients per a 4 persones:
- 200 grs de pernil de gla
- 8 carxofes
- oli, sal, i pebre
- 200 grs d'oli verge
- 60 grs de vinagre
- 60 grs de carquinyolis
- 50 grs de ruca
- 4 minicarbassons en flor
- 1 escarola
- 1 creixen
- 1 xirivia
- 1 endivia
- 1 enciam vermell
- 1 fulla de roure
- Netegeu les carxofes, talleu-les en quatre parts.
- Talleu el pernil en làmines.
- Netegeu bé tots els enciams, escorreu-los per separta , si pot ser amb la centrifugadora i barregeu-los.
- Per fer la vinagreta, barregeu tots els ingredients i passeu-los , per a la batedora.
- Salteu les carxofes en una paella amb oli i sal. Quan estigueu a punt d'acabar, incorporeu una punta de pebre.
- Emplateu així: en el centre del plat 4 trossos de caxofa. A sobre, l'enciam amanit am,b la vinagreta, 4 trossos més de carxofa i el pernil de gla. Acabeu posant-hi una mica més d'enciams.