Trinxat de bròquil amb llardons d'ànec
Ingredients:
Recepta extreta de : Restaurant Florentina
Saragossa, 122
Barcelona
- 100 grs de llardons d'ànec
- 4 patates grans
- 3 cullerades de greix d'ànec
- 2 grans d'all
- 1 kg de bròquil
- sal
- Coeu el bròquil amb les patates-pelades i tallades- i una mica de sal. Una vegada fet, escorreu-ne l'aigua.
- En una paella amb greix d'ànec calent, fregiu els alls. Aneu en compte de no cremar-los perquè serien amargants. Traieu-los i afegiu-hi el bròquil i la patata.
- Amb una forquilla aixafeu-ho fins que es converteixi quasi en puré, deixant-ho daura per a les dues bandes fent tomba i tomba com si es tractés d'una truita.
- Quan manquin uns minuts per treure-la, afegiu-ho al damunt els llardons d'ànec. Emplateu-ho i mengeu-ho ben calent.
Recepta extreta de : Restaurant Florentina
Saragossa, 122
Barcelona