CANELONS MARINERS
Ingredients per a 4 persones:
Preparació: 1 h 10 minuts
- 12 canelons
- 1 calamar
- 6 llagostins
- 12 musclos cuits
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- julivert i oli
- beixamel : 1 tros de mantega,1 xorret d'oli, 3 culleradetes de farina i 1 got de llet
- Neteja el calamar, pelar els llagostins i tallar-los. Picar els musclos. Mesclar-ho tot. Per a la beixamel calentar oli amb mantega, afegir farina i mesclar, afegir llet anar remenant i sala i espesar.
- Coure la pasta en aigua i sal i reservar. Pelar el tomàquet i partir-lo en daus. Picar la ceba i saltejar amb el tomàquet. Afegir el marisc, tirar sal i saltejar. Afegir 4 cullerades de beixamel i mesclar.
- Colocar el farcit sobre cada caneló i posar-los en una safata. Regar amb la beixamel, espolvorejar amb formatge i gratinar
Preparació: 1 h 10 minuts