GUISAT DE CONILL AMB ALLS I PINYONS
Ingredients per a 4 persones:
- 1 conill tallat en 12 trossos
- 3 grans d'all
- 40 grs de pinyons
- 2 branques de julivert
- 2 branques d'alfàbrega
- 2 branques de caramuixa (cebollino)
- 1 branca de romaní
- 1 got de vi blanc
- 1/2 got d'aigua
- 1 cullerada de farina
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- sal i pebre
- Netejar el conill i li tireu sal i pebre. Calenteu la meitat de l'oli a una cassola amb els dos grans d'all tallats per la meitat i, amb el foc a intensitat forta daureu la carn per els dos costats.
- Tireu la farina per sobre, també el vi i el mig got d'aigua i deixar-ho coure a foc mig uns 45 minuts.
- Mentres espereu que es cogui el conill, esfullar el julivert i l'alfàbrega, les netejeu i piqueu amb l'ajuda d'una picadora elèctrica juntament amb la caramuixa, i algunes fulles de romaní, el grà d'all restant, els pinyons i una miqueta de sal.
- Tireu la mescla d'herbes aromàtiques i pinyons obtinguda a la cassola, remoure una mica i deixeu que el conill agafi el sabor. Servir ràpidament així les herbes mantenen el seu aròma.
Dificultat : Fàcil Calòries per ració: 422