MEDALLONS DE FILET DE PORC AMB SALSA DE XERES
Ingredients per a 4 persones:
- 2 peces de filet de porc
- 100 grs de nabius vermells secs
- 1 ceba
- 1/2 pastilla de caldo de carn
- 1 got de vi de Xerès dolç
- 1 cullerada de farina maicena
- Unes tiges de cibulet
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- sal
- pebre
- Salpebrar els filets de porc i daurar-los a una cassola gran amb 4 cullerades d'oli. Tapar i cuinar a foc suau uns 6-8 minuts. Retirar, cobrir amb paper d'alumini i reservar.
- Afegir el Xerès, la pastilla de caldo esmicolada, la ceba picada i 150 ml d'aigua a una mateixa paella. Deixar coure 1 minut. A continuació afegiu els nabius vermells i per últim la maicena diluida en dues cullerades d'aigua. Remenar fins que quedi espesa i no tingui grumolls i retirar.
- Talleu la carn en rodanxes de 1,5 cm i disposeu-la a una safata per servir. Cobriu-la amb la salsa i decorar amb les tiges de cibulet.
Aquest plat també es pot acompanyar amb una salsa de mostassa i vi blanc o, si es vol alleugerar, amb una samfaina de verdures (pebrots i ceba).
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada