ALBERGÍNIES FARCIDES
Aquesta recepta l'he adaptat i es pot pendre si fas la dieta DUKAN, per els dies PV.
Ingredients per a dues racions
- 1 albergínia
- 10 grs de mantega (molt poca la dieta dukan no permet greixos)
- 20 grs de ceba
- 1 grà d'all pelat i picat
- 110 grs de carn picada de pollastre o pavo
- 65 ml de salsa de tomàquet
- 1 culleradeta de comi molt
- 1 culleradeta de julivert picat
- 1 culleradeta de sal
- pebre negre al gust
- 30 grs de formatge ratllat 0% greix
- Precalentar el forn a 180 ºC
- Rentar les albergínies sense pelar-les, coure-les senceres a aigua bullint salada durant 5 minuts, també les pots posar al forn microones 10 minuts partides per la meitat i dintre una bossa de rostir. Una vegada cuites buideu-les del centre deixant uns 5 mm de closca.
- Poseu la mantega a una paella, afegiu la ceba i l'all i ofegar durant 3 minuta. Afegiu la carn i la polpa de l'albergínia i coure sense deixar de remenar.
- Daureu lleugerament i afegiu el tomàquet, el comí, el julivert, la sal, i el pebre. Coure a foc lent fins que es menji tot el líquid.
- Posar les closques de les albergínies a una safata del forn i farcir amb la barreja de carn.
- Posar el formatge ratllat per sobre i gratineu una estona al forn fins que el formatge estigui fos.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada