XAMPINYONS AMB SALSA D'OLIVES
Ingredients per a 4 persones:
- 24 xampinyons grans
- 20 grs d'olives negres sense os
- 20 grs d'olives farcides d'anxòva
- 150 grs de pernil serrano
- 4 grans d'alls
- 1 mica de julivert
- oli d'oliva
- vinagre
- Netejar els xampinyons retirant la part de l'arrel i la tija per complert, netejar escrupolosament sense deixar restes de sorra i reserveu-los.
- Poseu a la batedora els alls pelats, una mica de julivert, i un bon raig d'oli d'oliva. Tritureu amb la batedora fins obtenir una salsa amb la que, més tard, cobrirem els xampinyons. Deixeu reposar 8 minuts.
- Poseu els xampinyons sobre una planxa calenta i deixar que agafin color per els dos costats sense deixar-los coure durant molt temps per evitar que perdin massa aigua.
- Una vegada fets els xampinyons, poseu a coure a la mateixa planxa el pernil, picat finament.
- Tritureu les olives negres i les verdes amb oli i vinagre, per separat.
- Disposeu els xampinyons als plats, poseu una cullerada de cada una de les pastes d'olives sobre ells, decoreu amb pernil i tireu per sobre la salsa d'alls i julivert.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada