PEBROT FARCIT D'ARROS
Ingredients per a 4 persones:
- 4 pebrots vermells
- 4 cullerades d'oli
- 2 cebes
- sal
- 50 grs de pinyons
- 3 cullerades de panses
- 450 ml de caldo de pollastre
- 125 grs d'arròs
- 1 cullerada de tomàquet fregit
- 1 culleradeta de sucre
- 1 culleradeta de pebre
- 2 cullerades de menta fresca picada
- 2 cullerades de suc de llimona
- orenga
- comins
- canyella
- Partiu els pebrots per la meitat, els hi traieu les llavors i filaments blancs
- Fregiu amb l'oli les cebes tallades petites fins que estiguin daurades, després hi afegiu els pinyons, remeneu sovint fins que estiguin daurats. Afegiu l'arròs i deixeu fregir 3 minuts.
- Afegiu el caldo calent, les panses,el tomàquet fregit, sucre,orenga, pebre, comins i canyella i deixar coure el conjunt fins a mitja cocció.
- Afegiu la menta i el suc de llimona, mescleu bé tot el conjunt i farciu els pebrots.
- Els poseu a una safata per anar al forn i acabeu la cocció al forn a 180º durant 30 minuts.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada