AMANIDA AMB ÀNEC FUMAT I PRÉSSECS
Ingredients per a 4 persones:
- 600 grs d'amanida variada (canonges,enciam, rúcula)
- 600 grs de pit d'ànec fumat
- 4 préssecs en almívar
- 2 cebes tendres
- 150 ml d'oli d'oliva
- 4 cullerades de vinagre balsàmic
- 1 branca de cerfull (perifollo)
- pebre rosa en gra
- sal i pebre
- Netejar les cebes tendres i talleu la part més blanca a grills molt fins. Netegeu també els diferents tipus d'amanida i ho escorreu bé. Talleu els pits d'ànec en talls fins. Escorreu i talleu els préssecs a trossos.
- Poseu en un bol l'oli junt amb el vinagre, abundant cerfull picat, sal i una mica de pebre acabada de moldre. Batre amb una forquilla o varetes fins que emulsioni.
- Mescleu l'amanida amb els talls d'ànec, les tires de ceba i els trossos de préssec, i ho regueu amb la salsa.
- Ho serviu decorat amb granets de pebre rosa i branques de cerfull.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada