SOPA FREDA DE MELÓ


Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cullerades soperes de nata líquida
  • 8 talls de pernil
  • 1 meló
  • 1 llimona
  • 1 nou moscada i sal
Preparació:


  1. Retireu les llavors i recupereu tota la polpa madura del meló. Passeu la polpa per a la batedora/picadora elèctrica.
  2. Poseu dues cullerades de nata líquida per persona a un pot apte per microones i poseu-la a coure al microones fins que bulli. La deixeu refredar.
  3. Talleu tiretes molts fines de pernil i passar-les per la paella fins que estigui seques i daurades.
  4. Mescleu la nata cuita amb la polpa del meló, unes gotes de suc de llimona, un pessic de nou moscada i una punteta de sal. Proveu-la per si cal rectificar.
  5. Serviu-la a copes de cristall o tasses de consomé previament refredades, disposeu les tiretes de pernil per sobre.

Comentaris

Entrades populars