OUS FARCITS DE TONYINA I IOGURT
Ingredients per a 4 persones:
- 12 ous mitjans
- 100 grs de tonyina en conserva al natural
- 1 cullerades de julivert picat
- 1 cebeta tendra
- 1 pastanaga mitjana
- 1 iogurt natural
- sal
- Coure els ous 10 minuts en aigua bullint i una mica de sal. Peleu-los, i els talleu en dos meitats, separeu els rovells de les clares. Ralleu els rovells i reserveu-los en dos pots, una part servirà per a la presentació final.
- Netejar la cebeta, talleu-la a dauets i afegiu-la a la meitat dels rovells ratllats.
- Peleu la pastanaga. Ralleu-la i afegiu-la a la mescla del rovell i la cebeta.
- Escorreu el suc de la llauna de tonyina. Trossegeu bé la tonyina i afegiu-la a la mescla de verdures i rovell. Tireu per sobre el julivert picat.
- Batre bé el iogurt i incorporeu-lo a la barreja del farcit.
- Farciu les mitges clares amb la mescla. Tireu per sobre la resta del rovell ratllat i una mica de julivert picat. Disposeu els ous farcits a una safata i acompanyeu si voleu amb unes fulles d'enciam tallades en juliana.
He fet aquest ous i m'han sortit molt be, estant molt bons, enhorabona i felicitats.
ResponElimina