ANEC FARCIT AMB MAGRANES
Aqui us presento unes quantes receptes d'aus farcides, bo i tipic per aquest Nadal.
Ingredients per a 6 persones:
- 1 ànec net de 2 kg
- 200 g de fetge de pollastre
- 3 llesques de pa de motllo
- 1/2 got de llet
- 1 ou
- 600 g de pomes petites
- 2 magranes
- 1 fulla llorer
- 2 cebetes
- 1 branca de farigola
- 20 g de mantega
- sal
- pebre
- Peleu i piqueu les cebetes i les sofregiu a foc lent amb la mantega durant 3 minuts; afegiu els fetges de pollastre i els fregiu 10 minuts més.
- Passar per a la batedora els fetges amb el pa de motllo i la llet, incorporeu l'ou, sal i la pebre.
- Renteu l'ànec, secar, salpebreu l'interior , el farciu amb tot el compost anterior, cosiu les obertures i el lligueu amb fil de cuina.
- Col·loqueu l'ànec a una safata de forn, el regueu amb el suc d'una magrana. Poseu-lo al forn, que haureu pre-calentat a 170, durant una hora i mitja. Durant la cocció, aneu-lo regant sovint amb el suc del fons de la safata.
- Passats 45 minuts de la cocció. haureu de posar les pomes senceres i el llorer.
- Posar l'ànec en un plat de servei, decorar amb les pomes, granets de l'altre magrana i la farigola.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada