APERITIUS NADAL 2013
Us desitjo BON NADAL i millor 2014 !
CANAPÈS ENROTLLATS
Aquests canapès tenen molt èxit, sobretot per els més petits.
Son molt senzills de fer, necessitarem el següents ingredients:
- 1 paquet de pa "BIMBO ENROLLADOS" , es pa bimbo sense corna i més llarg ideal per enrotllar
- Patés diversos ( anxoves, tonyina, pebre, fines herbes, bolets, etc..)
- paper film plàstic
- Posem el pa sobre una fusta o taula i li passem un corró de fusta per sobre per aplanar-ho, us ha de quedar una llesca fina de pa.
- Agafem la llesca i la posem sobre el paper film.
- estenem per sobre un tipus de paté al llarg de tota la llesca.
- Enrotllem, amb la ajuda del paper film, hem d'anar apretant a fi i efecte ens quedi un enrotllat fort, apretem amb el mateix paper film per els costats , l'efecte és que queda com un caramel gegant.
- Ho poseu al congelador, i el dia que els volgueu servir, els traieu del congelador, els talleu a rodanxes abans de que es descongelin, si no ho feu així, al tallar es desfaran tots. Els poseu a la safata de servir i els deixeu que es vagin descongelant.
Ingredients:
- Formatge Emmental
- Formatge Parmesà
- Palets broquetes
- Paper Vegetal per anar al forn
- Poseu les broquetes sobre una safata per anar al forn, poseu el paper vegetal abans, si no voleu posar les broquetes podeu posar spaguettis.
- En un dels extrems hi poseu una boleta d'emmental i/o parmesà ratllat.
- Ho coeu uns dos o tres minuts aproximadament a 200ºC i ho retireu.
- Si voleu mentre el formatge encara és calent podeu decorar-les amb orenga, pebre, romaní, .. allò que més us agradi, tot i que tampoc cal posar-ho.
- Jo he fet dels dos formatges i ho he presentat en gots llargs i he posat pasta de colors perquè les piruletes s'aguantin, també podeu posar als gots llenties, arròs etc, el que més us agradi.
BOLES DE FOIE
Ingredients:
- 300 gr de foie-gras micuit o paté
- 100 gr ametlla crocanti a dauets
- 100 gr de carquinyoli esmicolat
Es molt senzill. Només cal fer boletes amb el paté o el micuit i arrebossar-lo, com si fos una croqueta. Jo en vaig fer uns arrebossats amb ametlla crocanti i uns altres amb carquinyoli esmicolat, els de la foto son els d'ametlla. El gruix dels trossets de carquinyoli dependrà del vostre gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada