FLAM DE MATÓ

Ingredients:
  • 100 g de sucre
  • 300 g de llet sencera
  • 250 g de nata líquida
  • 250 g de mató
  • 1 sobre de quallada
  • sucre per al caramel
Preparació:
  1. Prepareu el caramel desfent 4 cullerades de sucre dins uns cassó, fins que sigui ben ros. Es reparteix al fons d'un motlle
  2. Barrejeu el mató, el sobre de quallada, el sucre i la nata líquida, i es tritura al miniper. Tot seguit, s'incorpora la llet, i ho torneu a barrejar.
  3. Aboqueula mescla al motlle amb el caramel i es cou al bany Maria dins el forn a 180ºC  durant 30 minuts.
    (Passat aquest temps, veureu que no està quallat, no passa res  perquè acabarà de quallar quan es refredi a la nevera).
    Es deixa refredar i es reserva a la nevera fins al moment de servir.

Comentaris

Entrades populars