SOPA DE CEBA AMB TÒFONA
Ingredients per a 4 persones:
- 4 rovells d'ou
- 25 g de tòfona negre
- 600 g de ceba
- 3 l d'aigua
- 1500 g d'ossos de vedella
- 1 ceba
- 1 branca d'api
- 3 pastanagues
- 1 porro
- La nit abans, blanquegeu els ossos en aigua tèbia, que treguin la sang.
- Prepareu el consomé coent tots els ingredients junts a foc baix, molt lentament durant unes 5 hores.
- Coleu el brou amb un colador molt fi, i perquè no quedin impuresses, coleu-lo amb un drap fi. Traieu el greix que sura per damunt i ho deixeu refredar.
- Escalfeu la mantega en una cassola i afegiu la ceba tallada ben fina i coue-la lentamet. Un cop cuita i abans de servir-la afegiu-hi el consomé. Feu bullir el conjunt i passeu-lo a una sopera per portar a taula.
- Uns instants abans de menjar la sopa, escalfeu els plats al forn uns segons i tot seguit poseu el rovells d'ou als plats i lamineu-hi la tòfona per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada