CANAPES ENROTLLATS SALMO
Ingredients:
- Pa de motlle sense escorça
- salsa pesto
- salmó fumat
Preparació:
- Agafem dues llesques de pa bimbo i les posem un darrera l'altre de manera que quedi el final d'una sobre el principi de l'altre perquè quedi una llesca força llarga.
- Passem el rodet per sobre les llesques de manera que quedi ben planes i fines.
- Estenem la salsa pesto per damunt i despres per sobre de la salsa hi posem el salmó fumat de manera que quedi repartit per tota la llesca.
- Enrotllem com si fos un braç de gitano i ens ajudem d'un paper film per enrotllar-ho, ho apretem ben fort com si fos un caramel per els costats de manera que quedi ben apretat.
- Ho posem al congelador i unes hores abans de servir els traiem del congelador i abans de que es descongeli ho tallem a rodanxes i ja ho disposem al plat de servir perquè s'acabi de descongelar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada