16 d’abr. 2007

Broqueta de Rap amb Llagostins


Ingredients per a 4 persones:
4 medallons de rap
8 cues de llagostins
8 xampinyons
1 pebrot vermell
suc de llimona, sal , pebre,fulles d'estragó, julivert (opcional), arròs salvatge fregit (opcional)
Per a la Salsa:
2 tomàquets
2 grans d'all
1/2 l de fumet de peix
sal, sucre i oli
Dificultat: Baixa , Temps d'elaboració: 30 (+2h marinar)
Preparació:
Per començar, claveu en una broqueta la cua de llagostí pelada, el xampinyó sencer, el pebrot, el rap, un altre tros de pebrot, un altre xampinyó i acabeu amb una altra cua de llagostí.
Quan tingueu les broquetes preparades, salpebreu-les i regueu-les amb suc de llimona. Després, incorporeu-hi unes fulles d'estragó i deixeu marinar a la nevera durant dues hores.
Per fer la salsa, daureu uns alls llaminats en una paella amb oli.Quan els alls hagin agafat color incorporeu-hi el tomàquet tallat a daus, sense pell ni llavors. Tot seguit, incorporeu-hi el sucre i el fumet de peix i deixeu-ho reduir. Finalment, rectifiqueu-ho de sal.
A continuació, quan hagin passat les dues hores de marinat, fregiu les broquetes durant 3 minuts per cada banda en una paella amb oli.
I ja per acabar, emplateu les broquetes i tireu-hi una mica de salsa per sobre. Podeu decorar el plat amb julivert i acompanyar-lo amb una mica d'arròs salvatge fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada